Perlmodell.

Perlmodell.

SV&LV tar över Perlmodell.

Cittat från Per Lindgren.

"En bit in på 2019 har vi kommit och min sjukdom har resulterat i att jag inte orkar jobba längre. Det är hjärtat! Jag har nu beslutat att avsluta verksamheten. Michael Thörning tar över och informerar om detta på sin hemsida.
Skultorps Vagn & LokVerkstad - www.svlv.se

För ytterligare uppmuntran var det nu dags att förnya domänavgiften och samtidigt avgiften till webbhotellet för hemsidan. Jag beslutade att byta webbhotell då den var för dyr, det fanns många på marknaden som var betydligt billigare och det var inte lätt. I samband med detta försvann många mail och därmed en hel del beställningar. Att rädda denna denna katastrof är övermäktigt för mig, men för att lösa detta gör vi på följande sätt. Ni som inte fått någon respons på beställning eller förfrågan, kontakta Michael. Det blir säkert ett stort glapp nu under sommaren, men vi hoppas på bättra tider."

Per Lindgren och jag har kommit överens om att jag tar över Perlmodell, och kommer att fortsätta med Permodells grejor i Skultorps Vagn & LokVerkstad.

Det kan ta lite tid till att jag har fått reda ut allt med Perlmodell, men jag skall jobba på detta och försöka göra det så  snabbt och smidigt som möjligt för allas bästa.

Jag tackar Per Lindgren för förtroendet och samtidigt önskar honom god hälsa och nu mer tid för sin hund som idag ligger honom varmast om hjärtat.

2019-06-02 15:01